Wie is Vigilant?


Mijn naam is Pascale van LubeekAl veertig jaar begeleid en coach ik mensen; in de zorg, in het onderwijs, in het bedrijfsleven en als vrijwilligster. Naast het interveniëren help ik anderen door hen vooral te ondersteunen, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen. Ik heb ervaring in verschillende branches, bij grote en kleine organisaties,  profit en non-profit, als werknemer én als werkgever. In mij zit een goede balans tussen gevoel en ratio. Hierdoor houd ik in situaties aandacht voor de menselijke kant, zonder het zakelijk aspect uit het oog te verliezen.  Zo kan ik mijn kwaliteiten als coach en bemiddelaar breed inzetten en mijn behoefte om te ontzorgen uitdragen. 

Mijn focus in de rol van loopbaancoach en MfN-mediator ligt primair op mijn capaciteiten en kundigheid als procesbegeleider . Om mijn professionaliteit te waarborgen ben ik aangesloten bij beroepsverenigingen NOBCOEMCC en NMv. Bij Vigilant vind je een luisterend oor voor je verhaal en de ruimte om oplossingen en antwoorden op je vragen te zoeken en te vinden. Je zult zelf aan de slag gaan, maar ik zet me honderd procent voor jou in en begeleid je graag op jouw weg in jouw tempo.Deel hieronder jouw ervaring met Vigilant mediation en loopbaancoaching

Felice Fortmann
28-04-20 17:00:19
Ik heb, na een veranderde functie, contact gezocht met Pascale. Ik bleef zitten met de vraag waar ben ik nou goed in? Wat zijn mijn kwaliteiten? Ik kan een heleboel dingen maar er is er niet één waar ik in uitblink. We zijn samen op ontdekking gegaan en ik heb inmiddels, ook door de beroepentest, een helder beeld van mijn competenties en mijn werkomgeving. Ik heb dit coachingstraject met veel plezier doorlopen. Pascale is betrouwbaar, vakkundig en flexibel. Het was fijn om samen te werken op basis van vertrouwen en respect. Ik kan mijn pad inmiddels weer alleen belopen, bedankt Pascale voor je input.