Wie is Vigilant?


Mijn naam is Pascale van LubeekAl veertig jaar begeleid en coach ik mensen; in de zorg, in het onderwijs, in het bedrijfsleven en als vrijwilligster. Met vragen, hulpmiddelen en interventies ondersteun ik anderen, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen met hernieuwde inzichten. Ik heb ervaring in verschillende branches, bij grote en kleine organisaties,  profit en non-profit, als werknemer én als werkgever. In mij zit een goede balans tussen gevoel en ratio. Hierdoor houd ik in situaties aandacht voor de menselijke kant, zonder het zakelijk aspect uit het oog te verliezen.  Zo kan ik mijn kwaliteiten als coach en bemiddelaar breed inzetten en mijn behoefte om te ontzorgen uitdragen. 

Mijn focus in de rol van MfN-mediator ligt primair op mijn capaciteiten en kundigheid als procesbegeleider. Autonomie van deelnemers stimuleer ik op positieve wijze. Als gecertificeerd coach ondersteun ik mensen met loopbaanvragen, bij conflicten en burn-out preventie.  Bij Vigilant vind je een luisterend oor voor je verhaal en de ruimte om oplossingen en antwoorden op je vragen te zoeken en te vinden. Je zult zelf aan de slag gaan, maar ik zet me honderd procent voor jou in en begeleid je graag op jouw weg in jouw tempo. Om mijn professionaliteit te waarborgen ben ik aangesloten bij beroepsverenigingen NOBCOEMCC en NMv en sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).Deel hieronder jouw ervaring met Vigilant mediation en loopbaancoaching

Timon Beckmann
02-06-21 12:35:04
Ik heb een fijn traject doorlopen met Pascale. Ik vond haar een fijne gesprekspartner die goed naar je luistert en alles uit de kast haalt om je op weg te helpen. Het coachingstraject heeft me op een andere manier laten kijken naar mijn kwaliteiten en (verborgen)interesses. Hoewel ik nog steeds zoekende ben heeft dit traject me wel een aantal duwtjes in de goede richting gegeven. Mocht ik Pascale nog een keer nodig hebben dan klop ik zeker weer bij haar aan!

Dankjewel voor de fijne samenwerking!

Timon
Martijn Bakkers
18-12-20 14:07:10
"In december 2020 heb ik de hulp van Pascale ingeroepen. Ik was op zoek naar een professional die mij kon begeleiden bij de keuzerichting voor een volgende stap in mijn carrière. Deze vond ik bij Vigilant. Door de open houding van Pascale en haar goede observaties, bleek zij zeer goed in staat mij een spiegel voor te houden. Hierdoor ontdekte ik - en kreeg ik soms bevestiging - wat mij inspireert en welke activiteiten ik leuker vind dan andere. Ook hebben we mijn belemmeringen weten te behandelen en bespraken we de voorwaarden die ik nodig heb, c.q. creëer, in mijn professionele leven. Al met al een zeer effectieve samenwerking met een goede mix tussen ratio en emotie. Dank je wel!"
Hartelijke groet,
Martijn
S. H.
09-08-20 16:37:36
Op het moment dat ik met Pascale het coachtraject aanging, lag ik in de knoop met mezelf. Mijn baan was niet helemaal mijn ding, maar wist niet wat ik dan wél wilde gaan doen. Dit maakte me erg onzeker en zorgde ervoor dat ik aan alles begon te twijfelen. Het coachtraject kwam daarom op het ideale moment en hielp me om de situatie vanuit een breder perspectief te bekijken. Hoewel de meeste antwoorden in mijn hoofd zaten, lukte het me niet om ze op de juiste manier naar boven te halen. Met het behulp van de juiste vragen en denkkaders, heeft het coachtraject met Pascale me hierbij erg geholpen.
Felice Fortmann
28-04-20 17:00:19
Ik heb, na een veranderde functie, contact gezocht met Pascale. Ik bleef zitten met de vraag waar ben ik nou goed in? Wat zijn mijn kwaliteiten? Ik kan een heleboel dingen maar er is er niet één waar ik in uitblink. We zijn samen op ontdekking gegaan en ik heb inmiddels, ook door de beroepentest, een helder beeld van mijn competenties en mijn werkomgeving. Ik heb dit coachingstraject met veel plezier doorlopen. Pascale is betrouwbaar, vakkundig en flexibel. Het was fijn om samen te werken op basis van vertrouwen en respect. Ik kan mijn pad inmiddels weer alleen belopen, bedankt Pascale voor je input.